FALSK KAFFE

IMG_0100Jeg drikker aldrig instant kaffe. Jeg synes ikke den brændte, bitre bouillonsmagende væske gør noget godt for mig. Det minder mig ikke engang om kaffe.

IMG_0103

På den anden side er jeg altid nysgerrig når jeg ser nye ting og jeg lever trods alt af at udforske smag.

IMG_0104

Så selvfølgelig måtte jeg udfordre mig selv og smage dette instant koncept.

IMG_0154

 

Der findes simpelthen 12 forskellige flavours og tilmed tre varianter tilsat D vitamin “sunshine in a cup”. Alle advarselslamper blinker i min sensorikhjerne!

IMG_0155

 

Det er nemt nok: Pulver i kop. Kogende vand på.

Der breder sig straks en lugt af julekager der er brændt på i ovnen.

IMG_0156

Drikken er bitter. Super bitter. Og den smager brændt og af honninghjerte med ekstra ingefær. Honninghjerte rørt ud i umamitung kødbouillon.

Jeg tænker at målgruppen er unge, der drikker Nescafé hjemme og caffe latte med sirup ude.

Jeg er i hvert fald ikke målgruppen.

4 tanker om "FALSK KAFFE"

 1. Der er egentlig flere instant kaffer, som faktisk egentlig er okay, men når det så er sagt, så findes der virkelig også meget elendigt. Det værste er når, at producenterne forsøger at “spice” dem op, med at enten tilføje malet kaffepulver eller andre smage. Føj. Selvfølgelig vil frisk lavet kaffe være at foretrække, men jeg synes bestemt at instant kaffe også har sine fordele.

  • Hej Luffe
   Ja smag og behag er jo heldigvis forskelligt – så der er en kaffeoplevelse til os alle.
   Jeg havde et job på et tidspunkt, hvor jeg skulle beskrive nogle frysetørrede kaffer rent sensorisk. Her havde producenten netop tilføjet en andel formalet kaffe til det frysetørrede, som gav nogle flere smagsnoter ala “klassisk kaffe fra kaffemaskine”.
   Hvis du vil prøve en anden instant oplevelse kan du prøve at få fat i Sudden Coffee, som gerne vil revolutionere instantmarkedet og bringe produktet tættere på specialkaffe.
   God smagning
   Kaffesnuden

 2. Jeg er til gengæld én af de der forfærdelige mennesker, der godt kan lide pulverkaffe 😉 Og jeg vil vildt gerne vide, hvor du har købt de der spændende varianter…? 🙂

  • He he Pia, jeg synes skam ikke man er et forfærdeligt menneske hvis man drikker instant. Jeg synes bare de fleste fortjener en bedre smagsoplevelse. Men det vigtigste er at man får noget man kan lide.
   Jeg fik Beanies på en udenlandsk fødevaremesse. Men hvis du googler Beanies kaffe dukker en del danske forhandlere op. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *